Meer over mindnez mindfulness trainingen.

Trainingsmateriaal. Even delen..

Hallo en welkom bij de trainingsmaterialen van Guido Wüner Wewengkang, trainer, coach, therapeut, adviseur en eigenaar van Aemax.nl, Mindnez.nl, MiO mindfulness.nl en Jouw Mooiste Leven (jouwmooisteleven.nl).

Ik geloof dat delen het nieuwe vermenigvuldigen is. Dat is de reden dat ik steeds meer materiaal op deze pagina gratis aanbiedt. Ik geloof in een open source filosofie op mijn trainingsmateriaal. Dat betekent dat je dit materiaal dus zoveel en zo vaak als je wilt mag gebruiken en delen, mits je er op geen enkele manier (direct of indirect) geld aan verdient.


Voor trainers, coaches, sprekers, guru's, adviseurs, consultants en halfgoden:

Je mag het dus wel gebruiken met je cliënten, maar je mag er geen betaalde off-/online training van maken.

Dus: Voor jezelf, vrienden etc en je clienten mag je alles vrij gebruiken, als het gaat om begeleidend materiaal. Het doormailen of gratis uitdelen van originele stukken (met bronvermelding) mag ook altijd en ongelimiteerd.

Als je het materiaal wilt gebruiken in een handleiding of in een off-/online module, meld dat dan bij mij. Dat voorkomt een hoop vervelend gedoe. Wat ik van je vraag is om bij ieder stuk dat je gebruikt, in ieder geval de bron (mij dus) te vermelden.

Wil je meer materiaal in je gratis training of workshop gebruiken en heb je een goede, vrolijke reden, dan kan je altijd met mij in overleg gaan. Als je geld wilt vragen voor een training, module of voor een boek of handleiding, dan moet je het materiaal dus zelf ontwikkelen, mijn materiaal mag alleen onderdeel zijn van gratis modules en trainingen. Ik wil je zeker helpen met het ontwikkelen van je les materiaal. En soms zelfs ook gratis.

Helaas moet ik wat duidelijker zijn, omdat in het verleden er (bewust/onbewust) is gekopieerd.


Veel plezier en succes met het delen!


Voor de volledigheid nog even het juridische copyright dat aan al mijn materiaal verbonden is:

Copyright © 2018, Guido Wüner Wewengkang

Sommige rechten voorbehouden. Op dit werk is de Creative Commons licentie CC-BY-NC-SA Versie 3.0 van toepassing. Men mag dit werk kopiëren, verspreiden, doorgeven, of er afgeleide werken van maken, mits de naam van de oorspronkelijke auteur wordt vermeld. Tevens mag het werk niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Indien de gebruiker het werk bewerkt, kan het daaruit ontstane werk uitsluitend krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie of een gelijksoortige licentie worden verspreid. Onder geen beding worden de intellectuele eigendomsrechten en de morele rechten van de auteur in het gedrang gebracht.