06-53412443      info@mindnez.nl DE CURSUS Schrijf je op tijd in om zeker te zijn van je deelname.

Cursusgeld:

€ 425- * (incl btw, handboek, lesmateriaal, audio bestanden en online-ondersteuning)

*Deze kosten kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Korting:

Indien er geen vergoedingmogelijk vanuit de zorgverzekeraar, dan geven wij een korting tot € 100,- uit ons eigen fonds.

Programma:

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 2,0 uur. Na de 8-weekse cursus ben je in staat om mindfulness in je leven toe te passen. Iedere sessie worden verschillende thema’s behandeld die je dagelijks tegenkomt.

Individueel programma

Het individuele programma is geschikt voor iedereen die niet kan deelnemen op de tijden van de groepstraining of meer aandacht wenst voor persoonlijke begeleiding. De 8 sessies duren 1,5 uur en kunnen flexibel worden ingepland. De kosten zijn € 600,-. Indien er geen vergoeding is vanuit de zorgverzekering of werkgever, dan is er een korting van € 100,- vanuit ons eigen fonds

Schrijf je hier in

Vergoeding Zorgverzekering:

De kosten van deze training kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering. Vaak is hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig.
De dekking en hoogte van de vergoeding verschilt per verzekering. Raadpleeg daarom uw eigen zorgverzekeraar of u een vergoeding in de kosten kunt krijgen. De vergoeding valt vaak onder de noemer alternatieve geneeswijzen, preventieve cursussen, psychologische hulp of psychosociale hulp. Wil je weten of je verzekering mindfulness vergoed? Stuur ons dan een mail (klik hier)

Overige vergoedingsmogelijkheden

Via werkgever
Bijna alle werkgevers hebben een budget preventie, een ziekteverzuimbudget en /of een budget persoonlijke ontwikkeling. Ook kan er binnen grotere organisaties een beroep worden gedaan op bedrijfsmaatschappelijk werk. Mogelijk is de werkgever bereid te investeren in mindfulness door de Landelijke campagne: Herken de druppel, check je werkstress, www.campagne.arboineuropa.nl. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt of je werkgever je hierbij kan helpen . Stuur ons dan een mail (klik hier)

Via Arbodiensten
Werkgevers via arbodiensten benaderen, via bedrijfsartsen en brancheorganisatie (bv. BOA, Arbouw) is een mogelijkheid.


Wil je weten of je verzekering mindfulness vergoed? Stuur ons dan een mail (klik hier)
Fysieke belasting

Tijdens de sessies van de mindfulness training ondervindt u weinig fysieke belasting. Mensen met lichamelijke beperkingen kunnen gewoonlijk dan ook zonder problemen meedoen. Overleg dit in ieder geval even met de mindfulness trainer.

Materiaal

Het cursusmateriaal bestaat uit een werkboek met de volledige informatie over mindfulness, het huiswerk/thema’s en aanvullende (inspirerende) informatie. Daarnaast ontvang je online toegang tot met de oefeningen, geleide instructies, meditaties, aanvullende ondersteuning en informatie over de meest recente wetenschappelijke onderzoeken naar mindfulness. 

Op de leslokatie zijn alle overige lesmaterialen aanwezig en hoeft u hiervoor niets mee te nemen. 

Het advies is om gemakkelijk zittende kleding te dragen. Neem een warme trui of kleed mee. Zorg ook voor een schrift of map en pen, zodat je aantekeningen kunt maken. Voor koffie en thee wordt gezorgd.