06-53412443      info@mindnez.nlCONTACT


Inschrijven cursus of advies verzoek.

Inschrijven

Fijn dat je in wilt schrijven voor de mindfulness cursus . Als je eerst meer informatie wenst kan je kiezen voor 'advies' in het keuze menu. tip: wacht niet te lang met je inschrijving, we hebben een beperkt aantal plaatsen .

Na je inschrijving nemen wij telefonisch contact met je op voor een intakegesprek. Dit doen wij om je nog meer informatie te geven over de cursus en ook om jouw verwachtingen van de cursus te weten.

Pas na het intakegesprek is je deelname definitief.


Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod van tips, trainingen, stiltedagen etc? schrijf je dan in op onze nieuwsbrief met alle tips, aanbiedingen etc: (je ontvangt maximal 1 x per maand een nieuwsbrief)


Schrijf je in op de Mindez nieuwsbrief met data en laatste tips (max 1 per maand)

* indicates required

AEMAX / Mindnez gebruikt de gegevens die op dit formulier verstrekt om je bewust op de hoogte te houden. Kies daarom hieronder hoe we dat voor jou kunnen doen:

Je kan je altijd en simpel uitschrijven door op de uitschrijflink onderin in ieder bericht van ons te klikken of door een mail te sturen naar info@mindnez.nl of info@aemax.nl. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Meer informatie over onze privacy beleid in het kader van de AVG vind je op onze site.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.